Helgen som gått

Hoppsan. Det gick visst sådär med att blogga varje dag i maj månad?! Men huvudvärken gjorde att jag fick kapitulera en smula och i fredags åkte vi till huset på Bolmsö för att ladda batterierna och fixa lite.  En underbar helg då vi suttit ute långt in på kvällen utan att frysa och barnen har tagit sina första dopp i sjön. Iskallt i vattnet! Närmare bestämt inte mer än +13 grader, men vad gör väl det? Är det början på sommaren så är det.

Kram på er så ses vi imorgon.

 

 1. Brrr.. lite kallt i vattnet men annars en härlig helg låter det som. Fina bilder.
  Kram Maria

 2. Verkar som om du har haft en mysig helg! Kram Jenny

 3. Härligt med lite skön helg – ladda batterierna!!

  Ha det fortsatt fint!

  //Maliin
  ps Ibland är det så att bloggen inte kan uppdateras som man önskar.. alla förstår det!!!!

Comments are closed.

LOADING..