Morgonljus

Som ni vet är min bästa stund på morgonen. När huset är tyst och tankarna mina. Det började med en kopp kaffe och ett vackert morgonljus. En lust att fotografera, och lämplig rekvisita plockades snabbt fram för att förstärka känslan jag ville förmedla. Bilderna redigerades snabbt – jag har gjort en inställning i kameran så de får en svagt rosa/blå ton, så det enda som behövdes var lite ”dimma” och skärpa. Sen kom jag på att jag skulle fota det hela med mobilen, till Instagram, och då gjorde jag bilderna fyrkantiga och skrev ut dem på skrivaren.

Det är ju då som jag mår som allra bäst. När jag är i nu:et. Tröttheten finns fortfarande där, och hjärnan börjar sakta hänga med. Det går åt rätt håll.

Tack för er omtanke och fina ord både här, på mail och på Instagram. Innerligt tack.

 

 1. Ewa skriver:

  Ville tacka för en otroligt fin och inspirerande blogg! Sysslar själv med kläddesign och får en hel del inspiration härifrån, likaså till min första, egna, lägenhet :)) gillar den saliga blandningen av gammalt och nytt med en tvist av minimalistisk stil!

  1. hej ewa.
   tusen tusen tack. det gör mig innerligt glad att höra!
   och lycka till med din lägenhet :)

 2. Så otroligt full i skratt jag blev nu! Jag bloggade med typ samma rubrik och med liknande innehåll igår – bara något senare! Men jag lovar och svär, hade inte sett ditt inlägg innan… Jag är iaf helt enig – morgonljuset är det bästa fotoljuset!

  Men jag blir lite nyfiken på hur du gör dimma” på bilderna?

  Ha en fin kväll, många kramar.

  1. hej karin.
   :)
   visst är morgonljuset det bästa!
   jag tänkte göra ett inlägg där jag kommer med någonslags
   förklaring till ”dimman”. kommer inom det närmaste.

   ha en fin torsdag.

   kram.

 3. Vackert och stämningsfullt! Är också en människa som njuter av ensamma mornar.Den där inställningen i kameran lät intressant. Undrar just om min kamera klarar av en sådan. Måste kollas :)
  Var rädd om dig och hämta ork och kraft i lugn och ro.
  Kram Maria

  1. tack maria.
   jag börjar långsamt återhämta mig.
   det är flera som frågat om inställningen och jag tänkte göra
   ett par inlägg där jag mer beskriver inställningar och min
   redigering.

   kram.

Comments are closed.

LOADING..