Veckans Instagram

 

Hej på er. Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. Vi pysslar i trädgården och igår fick vi en genomgång av växterna. Nu väntar ju den stora utmaningen, att hålla alla växter vid liv (?!). Men förutsättningarna är iallafall de bästa och jag ska absolut se till att sköta mig. Det blir en hel del dokumenterat på Instagram och därför tänkte jag köra veckans Insta på fredagar framöver. De flesta av bilderna hamnar ju aldrig på bloggen eftersom systemkameran också har semester ;) Här har ni lite från den senaste veckan och jag önskar er en solig och fin helg.

 

Kram.

 1. Lotta skriver:

  Så fina bilder!! En liten fråga: Peace underlägget i trä?? Skulle vara mycket tacksam om du kunde säga var det kommer ifrån.
  Med vänlig hälsning Lotta

  1. tack så mycket!
   underläggen säljs i 2-pack och kommer från Love Warriors.

 2. Hej Anna-Malin! Jag har följt din blogg ett tag nu, har även dig på insta…. Tusen tack för att du delar med dig av dina vackra bilder. Du ger oss läsare så mkt mer än du tror. Jag själv är helt inne på att införskaffa mig en systemkamera:). Stort grattis till 40k på instagram! En fråga bara om veckans instagram bilderna. Det bordet, vet jag att du köpt för länge sedan. Fast vilken affär var det? Vill så gärna ha ett sådant. Jag önskar dig en bra helg med mkt mys med familjen. Mvh Gabriela

  1. tusen tusen tack för fina ord gabriela.

   det gamla slagbordet köpte jag på Butiken för 6 år sedan. du kan hitta liknande på blocket eller auktioner.
   lycka till!

 3. Här sitter jag under ett citronträd i Spanien och som vanligt dör en liten smula när jag ser dina UNDERBARA bilder!!! Sån inspiration till nästa år då vi tänker bli med hus i Sverige igen.
  Kram
  Rebecca

  1. tack!!
   å, det låter absolut inte dumt att sitta under ett citronträd!
   härligt!

Comments are closed.

LOADING..