Söndag

 

Idag blev jag bjuden på go´fika hos Kajsa på Enkla Ting och blev rysligt sugen på att handla krukor och växter till trädgården. Men det får vänta till nästa år, jag måste ju ta hand om det jag redan har först. Det blev klöver till köksfönstret istället och en ny matta till köket. Sen blev det poolhäng med goda vännen och alla barnen och jag vill aldrig gå in. Men nog känner jag hösten…

Kram.

(Jag såg att jag fått en del frågor i kommentarsfältet och jag ska svara på dem inom kort. Lovar.)

 

 

 1. Ulrika skriver:

  Köpte den mattan till sovrummet, jättefin! Köpt en annan House Doctor matta till vardagsrummet, så fina mattor! Lite annorlunda också vilket jag gillar. Ha en fin dag!

  1. jag tänkte ha den i köket men den hamnade i hallen :)
   fin dag tillbaka.

 2. Vilken snygg matta! Får nog spana in den lite närmare:)

  Äntligen här inne och läser ikapp. Blir lätt bara Instagram, men bloggen är något annat, som man inte vill vara utan:)

  Kram goa du

  1. kram tillbaka fina milla.

Comments are closed.

LOADING..