Apotekarns trädgård på Österlen

 

Vi tar tillvara på vår sista semestervecka, och igår blev det en spontantripp till vackra Österlen. Jag slängde ut en fråga på Instagram, (tack för alla tips!!) vilka ställen vi inte skulle missa och Apotekarns trädgård var ett av dem. Det mysigaste av ställen och vilken pizza! Den godaste vedugnsbakade, tunna, krispiga pizza jag någonsin ätit, och jag har ätit ett par pizzor i mina dar´;) Turen gick sen vidare mot Stenshuvud och en promenad med helt fel objektiv på kameran, så inga bilder därifrån. Och efter det ett stopp och shopping i en vacker butik. Men mer om det imorgon.

Kram

Anna-Malin

 1. linn skriver:

  Så fint! Får veldig lyst til å ta ein ferie i Sverige! Kanskje neste sommar…

  Du er til veldig stor inspirasjon når det kommer til foto, alltid nydelege bilder! Eg har sett på Instagram at du har kjøpt eit Canon kompaktkamera, er du fornøgd med det? Eg vurderer dette kamera og eit Panasonic Lumix, og hadde satt stor pris på din erfaring med det du har. Er nokre av bildene på bloggen tatt med det kamera?

  Håpar du nyt dei siste sommardagane

  -klem frå Linn

  1. hej linn.
   tack för fina ord!
   jag ska ärligt säga att jag inte använt kompaktkameran en enda gång.
   det har bara inte blivit av. så jag kan tyvärr inte ge någon feedback på det.
   men så fort jag börjar använda den skriver jag om det på bloggen.

   kram
   anna-malin

   1. linn skriver:

    Tusen takk for svar! Då skal eg følge med her på bloggen :)

 2. Åsa skriver:

  Vi var där i förra veckan under våran Skånesemester :). Tyvärr var jag inte hungrig utan det blev bara fika, (himla gott det med) men deras pizzor lät smarriga.Kram

  1. vi var så hungriga och jag hann aldrig kolla in fikat.
   men jag tror säkert att det var lika gott som pizzan, nästan ;)
   kram.

 3. Ulrika skriver:

  Underbart ställe Apotekarns! Var där i somras o blev helt förälskad i stället och Österlen. Stenhammaren var en underbar strand, kan varmt rekommenderas! kram

  1. fantastiskt mysigt och vi hade himla tur med vädret igår.
   stenhammaren hann vi aldrig med, men det blir nog hyra
   stuga därnere nästa år, så då får vi prova.
   kram.

 4. Så fina bilder och vad jag plötsligt kände för semester på Österlen! Kanske nästa sommar!
  Och tack för att du tar dig tid att svara på kommentarer, det uppskattas!

  1. och tack för att du alltid tar dig tid att lämna fina kommentarer.
   kram
   anna-malin

 5. Underbara bilder (sådana som bara du kan ta:) vill så gärna ta en tur neråt snart, det finns så mycket fin att njuta av där ju:) Hoppas du mår fint vännen!

  kram

  1. tack, jag känner mig absolut piggare.
   klart du ska ta en tur neråt! och passa på att höra av dig så tar vi en fika!
   kram!

Comments are closed.

LOADING..