Alma & Artur

Jag kan varmt rekommendera ett besök i butiken Alma & Artur om du har vägarna förbi Österlen. En butik i min smak och plötsligt fick jag en längtan efter färg. Ägarna handplockar sina produkter i Indien och flera av skåpen (tyvärr inte så många på bild) hade gärna fått följa med hem om jag bara hade haft plats. Det som däremot fick följa med var en röd/orange stol (?!) liknande den på översta bilden, och en stor, grön (?!) ljusstake. Passar toppen och tillförde lite värme här i vardagsrummet!

Önskar er en fin helg.

 

  1. Va roligt att läsa om butiken här hos dig för jag var där själv förra helgen och jag håller med, den är fantastisk!

  2. Vilket härligt ställe det ser ut att vara! Förstår absolut att du blir sugen på lite mer färg :)
    Kram Maria

  3. Underbart! Blir spännande att se stolen i ditt vardagsrum. För du bjuder väl på bilder? Snälla…

  4. Men så sjukt fint! Vill genast åka dit, Ha en bra helg. Kristin

Comments are closed.

LOADING..