Måndagsinspiration och ledig klädsel

 

 

Bilder från dagens fotografering för Butiken. Det är lätt att bli smått sjuk över allt fint. Och önskelistan kan göras lång. Fast spegeln hamnar nog högst upp, tillsammans med blusen från Rabens Saloner. Appropå kläder. På lördag ska vi på bröllop och på inbjudan står det ledig klädsel. Hur i hela friden klär man sig då? Ledigt – vad räknas som det? Knappast jeans väl, eller något svart. Men kan man ha byxor överhuvudtaget, eller är det bara klänning eller kjol som gäller. Vet ni? Hmm, en inte helt enkel nöt att knäcka, och jag hoppas hitta något på min tur till Malmö imorgon. Hoppas.

Kram.

 

 1. Vi har den spegeln på jobbet, helt underbar! Du bloggar sjukt snyggt som alltid! Heja dig och hoppas bröllopet var härligt,

 2. Mette skriver:

  Hei
  For en fantastisk plakat på det første bilde. Har de den også hos Butiken. Fant den ikke i deres webshop.

 3. Åh vilka vilket ögongodis!!!! Ledig klädsel är kan definitivt vara byxor – jag ser framför mig marint stuk med hög midja, gärna vida eller linnebyxor med vidd. och visst kan de vara svarta – beroende på vad d har till. Annars funkar ju en sommarklänning eller kjol också. Lycka till! Kram Mia

  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/08/13/jobbenen-pa/

 4. Så vakre bilder! Jeg er enig med Helen- velkledd men ikke alt for pyntet.
  Hilsen Monica

 5. Helen skriver:

  Ledig klädsel på bröllop = välklädd men inte alltför uppklädd. Ingen slips på mannen. Kvinnan kan visst ha byxor om de är ”fina” – men inte jeans…:-)

Comments are closed.

LOADING..