Vi viskar det bara tyst

Vi åkte till Malmö, för att konstatera att jag redan hade en lämplig klädsel inför lördagen. Nämligen min klänning från Rodebjer som jag köpte på Grandpa i Göteborg. Med håret i knut och grova boots, japp så får det bli, så ”jag” och det är väl så det ska kännas. Bekvämt. Men turen var inte i onödan, för jag fick inspiration och sådana känslor som vi inte pratar högt om. Än. Vi viskar det bara tyst men vi vet alla att snart är den här, h ö s t e n. Och bilderna idag får fånga känslan av just den.

Kärlek.

 

  1. Nej, usch, jag vill inte tänka på hösten. Inte än. Sommaren är fortfarande här, hurra!

  2. Underbara bilder! Visst är det något särskilt med hösten…lite magisk så där! Kram Malin

  3. Vilka fina bilder! som vanligt :)
    Kram

  4. Ja, höstkänslan kom! Fast jag egentligen inte vill erkänna det…

    Kraam
    Petronella

Comments are closed.

LOADING..