Nystart och balans

Fredagskväll och första arbetsveckan avklarad efter 8 veckors ledighet. Jodå, de veckorna gick ju alldeles för snabbt och nu sitter jag här och lyssnar på killarna som badar i poolen i regnet. Det är grått, kallt och snart mörkt och jag fryser när jag tittar ut på dem. Hösten kom som över en natt. Nu, ett bra tillfälle att göra en nystart och det jag behöver tänka på är den där balansen. Hitta en jämnvikt där pedagogjobb, bloggjobb, fotojobb och familjen ryms och där jag samtidigt kan vila, utan att jaga på som en dåre. Fast nyss satt jag och kikade på utbildningar och funderar på om jag kanske inte skulle börja plugga igen. 6 terminer på halvfart. Det skulle jag säkert kunna klämma in nånstans. Ja, det är väl jag i ett nötskal. Spretar alltid åt olika håll  och det kanske är det som är jag, bara det att jag behöver hitta en balans i allt det där jag vill. Jag hade ju även ambitionen att köra veckans Instagram på fredagar och det gick ju halvbra, jag behöver kanske också öva på att vara konsekvent (ha-ha). Här kommer iallafall månadens (?!) Instagram i pytteformat. Bra så.

Kram på er och fin helg.

 1. Känner igen det där. Vad funderar du på för utbildning?
  Lycka till hur som!

  1. utbildningen jag funderar på är till specialpedagog.
   om det nu är i den världen jag ska vara, så jag inte
   ska satsa på allt det andra ;)

 2. Jannike skriver:

  Jeg elsker bildet fra stuen din, et fantastisk rom. Også elsker, elsker, elsker jeg det gule skapet! ;)

  1. tack snälla du.
   det var roligt att höra.

 3. Ja, du är nog inte ensam iaf;-) Ibland sätter man nog upp lite väl höga mål. Jag är bara glad att se dina fina bilder så jag behöver inte nån veckans..
  Sköt om dig och ha en bra helg!
  Kram Anna

  1. då önskar jag dig en fin kommande vecka :)

  1. tusen tack.

Comments are closed.

LOADING..