Lunch med Simplicity och färgkod till gula skåpet

Idag kom min bloggkollega här på Sköna Hem – Jannice på besök. Det är så roligt att träffas, byta erfarenheter och snacka inredning och annat. Lite nervös var jag allt då Jannice är feng shui proffs och jag undrade förstås om vårt hem och trädgård skulle få godkänt. Jag tror att det gick ganska bra, åtminstone i trädgården (ha-ha). Med sig hade hon den godaste räkmackan jag någonsin ätit och bloggare/instagrammare som vi är så fotades det hejvilt. Jag passade på att ta några bilder nu medan det är nystädat och som ni ser har det hänt en del. Och eftersom ni är många som undrat över färgkoden på det gula skåpet så passar jag på att skriva den här. Färgen jag använt är Lady Supereme Finish Silkematt och koden är: S2060-Y10R. Att tänka på är att skåpet var svart innan jag målade det gult och jag har ju slipat fram en hel del av den svarta färgen. Det gör ju att skåpet kanske upplevs en smula ”smutsigare” än om man har vitt eller trärent under.

Nu väntar grillade hemmagjorda hamburgare och sen blir det minsann ett dopp i poolen. Det är en underbar sensommarkväll.

Kram och tack för att ni kikar in och lämnar fina rader efter er.

 

 1. Hei, for et nydelig hjem du har. Lurte på hvor den fine hvite lenestolen kommer fra?

 2. Hi Anna-Malin, your amazing home and your pictures are allways a big inspiration for me:) The two pictures on the wall, where are they from? Very interesting!
  Kram:)
  Kasia

 3. F skriver:

  Åh, vad man blir glad av dina bilder! Vart är snygga korgen ifrån? Den lite afrikanska runda med lock. Kram!

  1. tack snälla, så glad jag blir!
   korgen kommer från butikenhoganas.com

 4. Amanda skriver:

  Fantastiskt fin matta, vart kan man hitta den :)?

  1. mattan är av märket private 0204 och jag har köpt den av en vän.
   men jag har sett att artilleriet i götebord säljer dem.

 5. Andrea skriver:

  Alltid så inspirerande att titta på dina bilder, Anna-Malin. Du är i särklass =)

  Undrar över ditt lammskinn som ligger i fåtöljen mitt i rummet, är det lamm? Vart hittar jag en sådan? Riktigt mysig såg den ut =)

  1. tusen tusen tack!
   jag tror det är ett fårskinn och jag har köpt det hos Daniella på inredautreda.se
   hon har precis fått in en ny sändning såg jag :)

   1. Andrea skriver:

    Tack för upplysningen =)

Comments are closed.

LOADING..