Veckans Instagram, 46.000 och det är inte klokt!

Här kommer veckans Instagram, en upprepning för några av er och nyheter för andra. Det är egentligen inte klokt. Att för ett år sedan ganska extakt, startade jag mitt Instagramkonto och idag, på dagen, passerade jag 46.000 följare. 46.000!! Tanken är ju svindlande och det som från början var tänkt som ett litet sidoprojekt, där jag visade mer ”bakom kulisserna” har förvandlats till en större grej. Betydligt större. För trenden har ju pekat ditåt ett tag, till Instagram, och fler och fler bloggare lägger ner och flyttar in där istället. Det känns inte aktuellt för mig. För jag gillar bildernas storlek på bloggen, och för att det blir något annat med den ”riktiga” kameran. För ett år sedan hade det inte varit något alternativ för mig, att visa halvgryniga bilder från mobilen på bloggen. Men idag lever mobilbilderna ett eget liv och är vackra på sitt eget vis. Det blir inte alltid som man tänkt sig, det kan bara bli bättre.

Kram på er.

 1. Eli skriver:

  Jeg er SÅ glad for at du ikke har sluttet å blogge, det hadde vært en katastrofe!! Virkelig! Elsker bildene, energien, lyset, motivene, ordene – ja – hele pakken er bare vidunderlig.

 2. Å vad kul! allt du gör är super! sluta inte blogga, är så dålig på att kommentera o kollar mest instagram, men det är alltid kul att sitta o bläddra i arkivet o hitta inspiration :) Kram

  1. tusen tack.
   nej, jag ska inte sluta blogga.
   min ambition är att blogga oftare :)

   kram.

 3. Eller hur! Halvgryniga bilder är så mycket vackrare kan jag tycka. De är inte så där överarbetade och perfekta, de är mer verkliga.
  Grattis!!! Kram//Jennifer

  1. tack så mycket :)
   ja, det gryniga omedelbara är det jag gillar med instagram.
   men när det kommer till bilder tagna med kameran blir jag
   irriterad om de är gryniga. mitt nya objektiv gör av någon
   anledning att bilderna blir gryniga och det är lite frusterande
   faktiskt.
   fin helg.
   kram.

 4. Fia skriver:

  Vad kul grattis! Jag tycker det är roligt att du gör båda. Älskar dina bilder :)
  IG läser jag lite inland lite då och då medan bloggen då är det mer en avsatt stund. Hänger du med. Ja så jag tycker ialla fall att båda sätt är bra.
  Kram

  1. tack!!
   ja, jag gillar också kombon.
   det omedelbara via instagram
   och det mer genomtänkta med bloggen :)

   kram.

 5. Jag tycker alltid att dina bilder är totalt hänförande! Oftast sitter jag här vid skärmen o gapar och så tänker jag, vad ska jag skriva, bilderna talar ju för sig själva..! Otroligt fint i er trädgård, himmel va snyggt!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

  1. oj, så fint sagt.
   tack snälla.

   kramar.

Comments are closed.

LOADING..