Höstnyheter

(klicka på de liggande bilderna om du vill se dem större)

Höstnyheterna börjar dyka upp överallt i butikerna och idag tänkte jag visa några favoriter från Tine K Home. Jag hälsade på i showroomet på Magasin36, hos min goda vän Sanne, och passade så klart på att fota lite. Det är mycket mörkgrått och svart i kombination med mörkt blå och mässing. Lite stramare och favoriterna är många. Ska jag välja två så blir det den lilla pallen med flätad sits och kudden med små små silver ”pluttar” inhamrade i tyget. Och jag kan tänka mig att julens DIY i bloggvärlden kommer att bli någon av granarna gjorda av träpinnar. ;)

Ha en fortsatt fin söndagskväll.

Kram.

  1. Ragaina skriver:

    tusen tack för idé om pinn-granen, tänker sno den direkt :)

  2. Vill ha blå o grå kuddar nu o känner starkt för en pinn-letar-promenad, så visst har du rätt ;)

  3. smäm skriver:

    Jättefina grejer. Gissar att du har rätt med DIY och granen :)

Comments are closed.

LOADING..