#throwbackthursday

På Instagram förekommer ofta hashtagen #tbt eller throwbackthursday, och jag tittar alldeles för sällan i bildarkivet. Men genom att titta på gamla bilder kan jag direkt känna mina olika sinnesstämmningar, dofter och känslor just där i fotoögonblicket. Minnen av känslor som sedan för alltid etsar sig fast i själva bilden på något vis. Idag bilder från ganska exakt ett år sedan, men med ny redigering, och det är något speciellt med ljuset i början av september.

Kram.

  1. Vet exakt hur du menar! :) Älskar en bild på min o min mans fötter i svartvitt i en busskur på väg hem från en mysig utekväll förra året. Bilden i sig är inte speciellt arty men den betyder massor :) Kram o ha en fin helg nu!

  2. Hej! Blir så nyfiken vad det står på dina posters som du har ovanför soffan :) Har sett dem swischa förbi i bildflödet tidigare också…. Bästa. Johanna.

  3. Underbara bilder, såg den första på Instagram och fastnade länge:) Nu, den med kaffekoppen och träfatet. Skön mild nyans. Är det Höganäs kopp och fat?

    Ha en fin helg!
    Camilla

  4. Vart är den svarta nätstolen ifrån som syns på nedersta bilden. Letat efter en sån överallt!!

Comments are closed.

LOADING..