#throwbackthursday

På Instagram förekommer ofta hashtagen #tbt eller throwbackthursday, och jag tittar alldeles för sällan i bildarkivet. Men genom att titta på gamla bilder kan jag direkt känna mina olika sinnesstämmningar, dofter och känslor just där i fotoögonblicket. Minnen av känslor som sedan för alltid etsar sig fast i själva bilden på något vis. Idag bilder från ganska exakt ett år sedan, men med ny redigering, och det är något speciellt med ljuset i början av september.

Kram.

 1. Frida skriver:

  Vart är den svarta nätstolen ifrån som syns på nedersta bilden. Letat efter en sån överallt!!

 2. Underbara bilder, såg den första på Instagram och fastnade länge:) Nu, den med kaffekoppen och träfatet. Skön mild nyans. Är det Höganäs kopp och fat?

  Ha en fin helg!
  Camilla

 3. johanna skriver:

  Hej! Blir så nyfiken vad det står på dina posters som du har ovanför soffan :) Har sett dem swischa förbi i bildflödet tidigare också…. Bästa. Johanna.

 4. Vet exakt hur du menar! :) Älskar en bild på min o min mans fötter i svartvitt i en busskur på väg hem från en mysig utekväll förra året. Bilden i sig är inte speciellt arty men den betyder massor :) Kram o ha en fin helg nu!

 5. Ett fantastiskt vackert porträtt där ute på fältet!

Comments are closed.

LOADING..