Välkommen måndag

En fantastiskt trevlig helg är förbi och skratten har varit många. Jag somnade snällt i soffan halv sju igår kväll och konstaterade att jag som kommit av mig i det här att partaja en hel helg. Det hörde ju till vardagen förr. Men idag känner jag mig utvilad och det är bra, för jag ska träffa min bloggkollega Jannice. Jag ska få en välbehövlig och efterlängtad coachning, och Jannice ska bli evigt förevigad. Välkommen måndag.

Kram på er.

 

  1. emma skriver:

    bor du precis som simplicity ute på råå? :) tack för en jättebra och inspirerande blogg!!

  2. Vilka jättefina ljuslyktor! Var kommer de ifrån?

  3. Evelina skriver:

    Tack för att jag får ”komma hem till dig” emellanåt! Älskar din nya trädgård, blev försjust i din lampa i detta inlägg och ska nu ta och baka din äppelkaka. Det är just för denna typ av inspiration som jag surfar in på favoritbloggarna lite dagligen. Tack!

  4. Låter som en helt fantastisk helg :-) Vackra bilder som alltid! Och vilken trevlig start på måndagen. Kramar Malin

  5. Dina magiska bilder :) Njuter! Tack återigen för en underbar blogg. Kram

Comments are closed.

LOADING..