Ljus i vardagsrummet och vita golv

Det jag gillar allra bäst med hösten är alla tända ljus och mysiga arrangemang man kan göra. Just nu vet jag inte riktigt hur jag vill ha det i vardagrummet. Kanske lite mer färg och ombonat. Fast något fantastiskt har ju faktiskt hänt och det är att jag har ÄNTLIGEN fått igenom att måla golvet vitt i vardagsrummet! Nu ska det målas så fort jag får tid och har koll på vilken färg jag ska använda. (Tips mottages tacksamt, vi har ett vitoljat golv idag). Tjohooooo, det tog bara 6 år…? Men skam den som ger sig. Så ett vitt golv, en ny matta, och kanske en omgång färg på det skavda plåtskåpet och jag är hemma. Under tiden myser jag till det och på soffbordet står nya glasboxar med piff. Egentligen hade jag tänkt mig taggiga limegröna kastanjer i en av boxarna med de har inte fallit från träden än. Så det fick bli lite annat så länge.

Kram på er.

(Glasboxar & ljuslyktor/Blackballoon, som för övrigt börjar med torsdagsöppet i showroomet från och med imorgon, för er som vill uppleva sakerna live. Soffbordet är ett DIY, vintage plåtskåp från Enkla Ting, lampa/Butiken)

 1. Kuttra skriver:

  Hej!
  Har målat många golv under åren och det finns bara ett färgval nämligen Alcro! Har (tyvärr) lyssnat på andras goda råd och prövat annat märke men ack ack ack…nu ska det snart målas om med Alcrofärg! De har bla en färg som är gjord för garagegolv och extra slitstark.
  Lycka till!

 2. Fantastiska bilder!
  Åh för ljuset skärpan.
  Så inspirerande.
  Alltid.

  Fin fredag.
  KRAM.

 3. tine skriver:

  Hello to sweden ;o)
  i have a question about the magazin sköna hem.
  Is it possible it to sell in germany like vakre ?? i really love this magazin and when my oncle finished holidays in sweden he must bring me all new issues.
  i have asked skönna hem per mail but i get no answer.
  so did you now if it’s possible ??

  best wishes tine
  P.S.: i love your’e blog

 4. Fia Å skriver:

  Men oh vad härligt, vita golv! Det står högst uppe på min önskelista =)) men det kan jag nog bara drömma om i alla fall än så länge.
  Kram och tack för en underbar underbar blogg!

Comments are closed.

LOADING..