Nytt i sovrummet

Godmorgon söndag! Här öser regnet ner och det vädret passar alldeles perfekt till dagens aktiviteter. Nämligen måla golv!! Eller ja, måste ju handla färgen först men ambitionen är att sätta igång idag. Sen gäller det ju att sätta tillbaka möblerna på en plats där de ska stå för alltid för jag misstänker att golvet lär fara ganska illa annars. Det blir ju en utmaning om något, men absolut värt det! :) I sovrummet har jag fixat till det med nya sängbord. Eller det är ju små pallar men de passar perfekt då vi har sängen direkt på golvet. De gjorde sig riktigt bra mot den grå väggen och gav lite välbehövlig värme. Tröttnar jag så passar de ju överallt, i vardagsrummet till exempel. Jag får ju ha något som jag kan byta plats på ;)

Kram och ha en fin söndag.

(Pallar från Tine K/Blackballoon, väggfärg kulör Lammull/Jotun, grå sängkläder i linne/HM, armband Lite Kalabalik/Pure Love, stövletter/Scorett)

 1. Ylva skriver:

  Snyggt!! Jag undrar var du fått tag på de svarta och smutsgula kuddarna?

  /Ylva

 2. Malin skriver:

  Jag gillar dina bilder jättemycket! De ger en så skön känsla å stämning, det disigt gråbruna är underbart..
  Vi har också de härliga sängkläderna i linne, i olika grå toner – sköööönt :)
  Tänkte fråga var du köpt den skitsnygga sjalen som ligger på ena pallen!?
  Tack för härlig inspiration i din blogg!
  Malin

  1. tusen tusen tack!!
   sjalen hittade jag på vero moda! :)

  1. tack snälla.
   jag gillar de dimmiga svart/vita supermycket.
   blir en speciell känsla som jag gillar.
   kram
   anna-malin

 3. Malin skriver:

  Hej hej!
  Så himla fint ni bor!
  Tänkte bara höra om sängkläderna från hm, är dom sköna? Läste någonstans att dom inte alls va bra men dom är så fina!
  Kram Malin

  1. hej!
   de är absolut sköna!
   beställde ett par mönstrade från HM för drygt ett år sedan och de var stickiga.
   dessa sticks inte alls och efter ett par tvättar & torktumling är de supersköna!
   kram
   anna-malin

 4. Underbara bilder<3 Ska bli så kul att få se ditt golv sen, det kommer bli så fab:) Jag väntar med iver på att han som målar ska ha gjort klart den grå väggen så vi kan börja med golvet:) Många söndagskramar till dig!

  1. tack vännen!
   japp, nu är grunden färdig och imorgon går jag igång med färgen!
   redan nu ser jag att det kommer att bli helt fab!
   lycka till med dina golv!
   kramen.

Comments are closed.

LOADING..