En liten skymt av nya soffan

Jag kan inte påstå att jag är direkt generös med några helhetsbilder nu för tiden, utan faktiskt ganska snål. Men det är mycket på gång, (som ny färg på runda bordet, som inte blev riktigt som jag tänkt så nu behövs en plan B). Soffan, fåtöljen och det nya soffbordet (som ni kan skymta lite av på bilden) har iallafall flyttat in och det känns bra till 100% procent. Nu kunde jag ju ha piffat till det lite och puffat kuddarna ser jag, men det får vara. Och jag lovar, fler bilder kommer.

Önskar er en fin söndag. Här ska bakas knäckig äppelpaj och dras runt på möbler. Perfekt regnigt höstväder för det idag.

(Soffa/Tine K, svart kudde med guldpaljetter Day Home/Butiken, kudden bakom/MO Inredning, lampa/Flos 265, stor skål/Enkla Ting)

 

 1. Pella skriver:

  Man vill bara se mer och mer och mer!!! Så superinspirerad av ditt fixande! Duktiga du! <3 Kramar

 2. Oooh, jag förstår att du är nöjd!!! Och jag måste säga att det lilla jag ser av soffbordet känns mer ”du” än det förra. Men man måste ju prova sig fram! Längtar efter fler bilder…

 3. Ohhh gillar verkligen lampan från Flos. Alltid varit en favvo, speciellt när den stylats så snyggt med övrig inredning som här. :)

  Frida

  http://nordicaarv.tumblr.com/

 4. Ja visst vill man se mer, när man får se det här. Det kan nju bara bli bra. Hur bra som helst:)
  Kram Anna
  Ekenäsliv

Comments are closed.

LOADING..