En liten skymt av nya soffan

Jag kan inte påstå att jag är direkt generös med några helhetsbilder nu för tiden, utan faktiskt ganska snål. Men det är mycket på gång, (som ny färg på runda bordet, som inte blev riktigt som jag tänkt så nu behövs en plan B). Soffan, fåtöljen och det nya soffbordet (som ni kan skymta lite av på bilden) har iallafall flyttat in och det känns bra till 100% procent. Nu kunde jag ju ha piffat till det lite och puffat kuddarna ser jag, men det får vara. Och jag lovar, fler bilder kommer.

Önskar er en fin söndag. Här ska bakas knäckig äppelpaj och dras runt på möbler. Perfekt regnigt höstväder för det idag.

(Soffa/Tine K, svart kudde med guldpaljetter Day Home/Butiken, kudden bakom/MO Inredning, lampa/Flos 265, stor skål/Enkla Ting)

 

 1. Å vad fin, Tinesoffan är min favorit, som jag skulle vilja ha! Dilemma bara med vitt när man har barn. Fint du gör vännen. Kram charlottadayanddream.blogspot.se

  1. tack!
   älskar soffan och nu med det nya tyget i 100% linne blir det den rätta lite skrynkliga känslan! som du ser har jag lagt över ett linnetyg runt sittdynan. även om vi har stora barn så är det inte alltid roligt att tvätta ;)

 2. Superfint! Älskar Floslampan :) Var kommer bordet ifrån? Letar efter något liknande till ett projekt…

  /Josefina
  josefinakarinlovisa.wordpress.com

 3. Ja visst vill man se mer, när man får se det här. Det kan nju bara bli bra. Hur bra som helst:)
  Kram Anna
  Ekenäsliv

 4. Oooh, jag förstår att du är nöjd!!! Och jag måste säga att det lilla jag ser av soffbordet känns mer ”du” än det förra. Men man måste ju prova sig fram! Längtar efter fler bilder…

 5. Man vill bara se mer och mer och mer!!! Så superinspirerad av ditt fixande! Duktiga du! <3 Kramar

Comments are closed.

LOADING..