I köket

Mest ögonblicksbilder tagna i köket och sen bortglömda. Jag har sagt det förr, att jag tar bilder för att samla till en dag då jag inte har något annat att visa. Och så glöms de bort. I surret av mappar. Annars är det just i köket jag spenderat mesta tiden av dagen. Åt att flytta saker. Hit och dit. Stressande för många men som terapi för mig.

Kram och fortsatt fin måndagskväll.

(Blandad keramik bl a från Rif Design och Blackballoon, lampa Toldbod/Louis Poulsen, skärbrädor och underlägg från Inreda Utreda/Love Warriors och Indiska, lykta Tine K/Blackballoon)

 

 1. Åh vad fint, !!! Blev så förtjust i tavlan i skåpet var hittar jag den.?
  Häls Helena

 2. Åh vad du visar underbar inspiration här!
  Är på jakt efter sånna där fina marockanska små skålar. Kruxet är att hitta dom i Paris där vi bor, inte det lättaste.

  kram
  Anna

  1. hej anna.
   tack för din fina kommentar!
   ja, de är kanske inte så lätta att skicka ända till Paris utan att de går sönder.
   men det måste finnas så mycket annat fint i Paris. en dröm. precis som dina bilder!

   kramar.

Comments are closed.

LOADING..