#throwbackthursday

2011-11-09 står det på mappen idag. Nu vet jag ju inte riktigt vad ni tycker, men jag gillar torsdagarna då jag får gräva i arkivet. Det är inte klokt vad man glömmer fort. Eller iallafall jag glömmer fort. Därför är det himla kul att se vad som finns i de där bildmapparna. Här är jag visst all in på julen och har lyckats få till ett litet arrangemang trots mina icke-gröna fingrar. Men jag ska helt klart erkänna att jag inspireras av mig själv idag (ha-ha) och får nog åka och handla några hyacinter efter jobbet imorgon.

Fin torsdag till er. Här väntar strax restaurangbesök och firandet av av vår äldsta stolthet som fyller 16 år idag. Oh my, var tar tiden vägen?

 

  1. Nu skall jag också handla lite hyacinter.. det var riktigt fint o varför spara på det fina till ett par futtiga dagar kring slutet av dec? Hittade en fin stjärna igår på Balders Hage att plantera i..köpte jag? Nej, av någon märklig anledning inte. Dit skall jag gå i morgon! Kram o tack för inspirationen!

Comments are closed.

LOADING..