Nyheter i vårt vardagsrum

 

Godmorgon måndag. Bästa dagen på veckan tycker jag eftersom jag är ledig. Idag bjuder jag på gårdagens bilder från ett (som vanligt) opiffat vardagsrum i ständig förändring. En hel del nytt har flyttat in och i vanlig ordning tar det en stund innan allt finner sin rätta plats. (Om det någonsin gör det? ;) Den gamla kistan från Indien, och soffbordet från NO. 40 i Köpenhamn har jag köpt av Marie och det tillför lite tyngd mot allt det ljusa  – som jag för övrigt bara älskar. Funderar bara på det här med matta, hur den ska se ut om jag överhuvudtaget ska ha någon? Den får inte ta över, vare sig i färg, mönster eller struktur så det är inte helt enkelt. Men det är ingen brådska med det. Nu ska jag iallafall köra lite storstädning, och efter det blir det fika med en god vän. En lagom ansträngande måndag.

Kram på er.

 1. Elli skriver:

  Underbart! Överförtjust i kudden i batik.
  Vart kan man hitta den?

 2. Hej!
  Underbart vackert och harmoniskt. Sådan genuin känsla, sinnena njuter! En liten fråga, du har en vacker kinesisk pensel som återkommer i många av dina fotografier. Finns den att köpa någonstans? Skulle bli så glad om du hinner svara på denna fråga.
  Tack för din öppenhet och allt du delar med dig av.

  1. tusen tack för vänliga ord åsa.
   penseln – eller liknande, finner du hos blackballoon.

   1. Åsa skriver:

    Stort tack :)

 3. Opiffat??? Sanslöst vackert och jag älskar kistan!

  1. jo, opiffat, inga puffade kuddar eller ordning ;)
   och ja, visst är kistan fin!

 4. Zo skriver:

  Du funderar inte på att sälja den? :)

   1. Zo skriver:

    ååå, ångrar du dig så köper jag den direkt:)

 5. Marie skriver:

  Hej Anna-Malin
  Som altid er det bare suuuuper fint og flot hos Dig.
  Happy Monday
  Marie

  1. tack så mycket marie.

Comments are closed.

LOADING..