#throwbackthursday

 

Slutet av november förra året. Det verkar vara svårt att tröttna på det svart/vita med inslag av trä. Åtminstone om man tittar på hur vårt kök sett ut. Och åtminstone för mig. Saknar plötsligt lampan som är såld sen länge, och de svarta hyllorna som fick ersätta betonghyllorna ett slag. Betonghyllorna är ju en följetong för sig. De har stått på vänt i garaget ett bra tag nu, men åkte in- och upp, förra helgen. Nu sitter de där igen, och känns plötsligt som nya. Så det kanske är dags att fortsätta den följetongen. En annan dag.

Kramar.

  1. Helena skriver:

    Hej, hos dig händer det verkligen mycket och det är roligt att följa din resa.
    Blev så förtjust i din tavla i skåpet i köket som du visade för några inlägg sedan. Var kan jag hitta den? Kram

  2. Lingon skriver:

    Minns och det är lika fint nu.
    kramar

Comments are closed.

LOADING..