Söndagsbilder

Dammar av den gamla söndagstraditionen från förr och kör söndagsbilder idag. Andra omgången lussekatter bakade, (och snart redan uppätna) och inte så mycket mer spännande har hänt. Jo, jag passerade 60.000 följare på Instagram tidigare idag. Hur galet är inte det? Värt att firas med en lussekatt till ;)

Kram och fin söndag.

 1. I just stumbled onto your beautiful and am absolutely smitten. Gorgeous photography–wow you have a fantastic eye. I will be a regular here for sure.

 2. mia skriver:

  helt förståligt att du har så många följare, du är fantastiskt inspirerande :) vart är de fina fatet från?

 3. Linda skriver:

  Men.. Jag har försökt följa dig på instagram i ett år, men det går inte. Du kommer inte heller upp när jag söker på dig, utan får passa på när jag stöter på dina kommentarer här och där på andras sidor.

  När jag trycker på följ, så står det först: begärt. Men en sekund senare hoppar det tillbaka till följ.

  Vore kul att följa dig. Jag älskar din blogg och stil. Den bästa på nätet!

  Mvh Linda

 4. PIAZZAN skriver:

  Jösses :) ..men man förstår att fler än jag gillar dina bilder .Sitter här och tittar på fotoskrivare och kom på att du har en . Vad är det frö någon och kopplar du den till datorn eller bara till minneskortet ? .
  Tack än en gång för all inspiration .
  Kram Pernilla

Comments are closed.

LOADING..