Kristallkrona i vardagsrummet?

Det var ju inte så länge sen jag postade bilder från vardagsrummet, men nu har jag flyttat runt lite på grejer och placerat kristallkronan i där iallafall. Den har ju för all del hängt där förut en kort stund men nu provade jag igen. En del av mig tycker det blev ganska snyggt, men den andra delen tycker att det kanske blev lite rörigt? Kan också bero på att det kanske är lite för många saker runt omkring, eller vad säger du?

Kram och ha en fin måndag.

(isländskt fårskinn/inreda utreda, batikkudde tine k/enkla ting, soffbord & kista/mo inredning, kristallkrona/mammas ;)

 1. Nina C skriver:

  Vart kan man köpa detta soffbord? Aldrig sett nåt finare soffbord! Snälla , en länk eller tel.nr !!!!!

  1. det är ett vintage, från no. 40 i köpenhamn via mo inredning.

 2. Jeg er fuldstændig helt og aldeles VILD med din stue og lysekronen er BARE PRIKKEN OVER I’et :-) Hvor ER det flot. Liiiiiige mig. DU ER VIRKELIG DYGTIG :-)
  Så flot.
  Kram Jeanette

 3. Jag förstår din ”vånda”. Nu har jag skrollat bilden upp och ner flera gånger för att se rummet med och utan kronan och jag måste nog säga att det gör sig bättre utan – tycker jag dvs! För övrigt har du verkligen gjort en gigantisk förändring i rummet, det ser verkligen ut som något helt annat…. Jättebra jobbat A-M!

  Kram och tack för all inspiration!

  Karin.

 4. Goa skriver:

  Jag tycker bara att det är supervackert! Gillar att du blandar och kronan är mjuk mot det andra. Och rörigt, nej det ser inte jag.
  Du är så duktig!
  Kram // Goa

 5. Jag tycker att det är fint! Vi hade en jättesnygg kristallkrona i vår gamla lägenhet, men vi fick sälja den när vi flyttade till husbåt. Här är så lågt i tak… ;)

  1. å, husbåt låter superspännande :)

Comments are closed.

LOADING..