Ytligheter och skumtomtar

Ikväll äter jag upp alla skumtomtar, samtidigt som jag plöjer- och letar inspiration i dessa högar av magasin som jag samlat genom åren. Jag vill måla en vägg i köket och söker rätt nyans, jag ska måla om det runda bordet och kan inte bestämma om det ska bli ljust ljust grå eller matt svart, jag har funderingar kring årets julpynt, och jag vill få en liten mysigare känsla i sovrummet. Det är väl mest sådana ytligheter som upptar hjärnan nuförtiden. Det kunde varit värre.

Kram på er.

 1. frida skriver:

  jag har tänkt att läsa till förskollärare och vill bo lika fint som du gör. hade du råd med så mycket fint innan du började blogga och få fotojobb m.m? eller handlar det om priotering? ekonomi är ju ett känsligt ämne men är bara nyfiken.

 2. Så mysigt det låter! Åh dessa skumtomtar, så goda!

 3. Låter härligt. Ska nog plöja igenom lite gamla tidningar jag med :)

  kram /iris

 4. Är barnsligt förtjust i skumtomtar:))
  Själv sitter jag i soffan och plöjer bloggar. Ska ge mig på tidningshögen imorgon;-)
  Men hoppas på lite mer energi imorgon, har varit helt däckad i två dagar nu. Gillar inte att vara sjuk, har varit det tillräckligt. Men en vanlig grym förkylning (eller vad det nu är) ska jag säkert klara :-)
  Vi renoverar vårt gästrum/kontor för tillfället så här är lite upp-o-nedvända världen.
  Men så fort röris varit här och sänkt våra element kan vi (läs min man;-)) fortsätta med grovjobbet. Själv kommer jag in när vi börjar tapetsera;-)
  Kram Anna
  Ekenäsliv

Comments are closed.

LOADING..