Fix och trix i vardagsrummet

Ja, jag vet. Säg det som varar för evigt. Men jag måste bara få prova några olika möbleringsvarianter. Fast nu låter det kanske som jag ursäktar mig, eller ber om lov. Faktum är att jag kan ju möblera ihjäl mig, om jag vill. Det är det ju bara jag som kan bestämma. Iallafall så kändes förra varianten inte riktigt hundra och några saker fick byta plats. Det blev lite lugnare med en annat uttryck. (Och faktiskt lite julkänsla med mitt nya lilla träd). Vitrinskåpet kommer jag inte alltid överens med för jag tycker att det ger en lite för lantlig känsla för min personliga smak, men samtidigt kan jag inte göra mig av med det riktigt än. Kanske hade det mått bra av en ljust grå nyans? Dessa ständiga projekt, vad hade jag gjort utan dem ;) 

Kram och trevlig helg. 

 1. Alltid fint hos dig och omöbleringar liger nog i den inredningsintresserades gener;-) Skåpet blir fint ljusgrått eller svart och vitt inuti:-) Önskar dig en fin vecka – Noamaja

  1. Alltså svart utsida och vit insida…

 2. Tessan skriver:

  För mej får du möblera om hur ofta du vill, förhoppningsvis innebär det bara desto fler Vackra bilder för oss! Däremot så håller jag med. ..gillar nog denna varianten bäst. Och skåpet i ljusgrått

  1. :)
   och ja, det lutar mer och mer åt ett ljusgrått skåp.
   får se om jag gör slag i saken i helgen ;)
   trevlig helg till dig med.

 3. Så fint du har! Jag tycker att det stora skåpet är alldeles underbart! Lycka till med dina projekt! :)

  1. tusen tack!
   ja, idag står det mycket på att-göra listan.
   men det är bara kul! :)

 4. Therese skriver:

  Nå håper jeg du tar dette i beste mening men endelig begynner du å bli litt lik den Anna-Malin jeg alltid har vært så fasinert av. Jeg har savnet den litt bohemske siden ved deg som begynner å komme litt tilbake nå. Jeg synes stilen på veldig mange blogger nå i dag (slettes ikke bare din) det siste året blitt så veldig enkel, nesten litt for enkel. Detaljene er blitt mer og mer plukket vekk, formene strengere og det fenger sikkert mange, men det er nok desverre ikke meg. Derfor har jeg savnet den gamle deg litt, det må innrømmes. Men for all del, bildene dine er nydelige og hjemmet ditt uansett fantastisk så jeg henger med uansett :)

  1. hej therese,
   tack för din fina kommentar.
   jag förstår vad du menar, och det är ju det som är så roligt med inredning
   att det hela tiden finns nya stilar att inspireras av.
   det känns som jag börjar ”hitta hem” igen, men det har jag ju också sagt
   flera gånger förr :) vi får se vad det slutar.

   trevlig helg!

 5. Förändring till det bättre tycker jag! Och skåpet är super :-)

Comments are closed.

LOADING..