Inte som jag tänkt mig

Nu borde det ju egentligen kommit bilder från matplatsen, på den nya hyllan. Men icke, hyllan kom aldrig upp, det blev inte bra helt enkelt. Det kan reta mig och göra mig en smula sur när det inte blir som jag tänkt mig. Fast när jag hämtat mig en stund  så hamnade den i sovrummet istället och det var ju trevligt för all del. Så idag blev det piffande med hyacinter och jag släpade in den stora tavelramen från garaget och försökte mig på något slags moodboard. Och så träffade jag Emma, och det var ju alldeles för längesen men ändå som igår.

Kram.

 

  1. Sussi skriver:

    Vad fina de svarta krukorna är! Var är de ifrån? Trevlig dag / Sussi Ö

  2. Aaaaa, va trist när det inte blir som man tänkt. Tur du kom på en annan lösning istället då:) Håller med föregående om tavelramen, min är tom, men skulle nog allt se trevligare ut så;-)

  3. Så otroligt snyggt med den stora tavelramen. Den idén kopierar jag gärna!

Comments are closed.

LOADING..