Julfavoriter

Nya grenar av lärk och fynd av jullådan väckte stylingbegäret. Jag har några favoriter som hänger med år efter år. Det är finaste sammetsgranen, papperstjärnorna och hyacintvaserna. En annan favorit är cedergranen. I år är jag sugen på en vinglig sådan, placerad i en veckad kruka i plåt. Vilka är dina julfavoriter?

Fin onsdag.

 

  1. Fint och stämningsfullt. Precis lagom julkänsla så här några veckor inan jul. :)

    /NordicAarv

  2. Hyacinther är ett måste även om jag inte har kvar mammas gamla kruka till dem längre. Sedan vill jag ha varma färger: rött, grönt, brunt, guld. Och lite vitt förstås men det varma behövs i ljusa hus denna tid på året tycker jag. En äkta gran är ett måste när julen närmar sig och inte klädd i lila, svart eller silver utan traditionellt :)

  3. Jag vill ha mässing i massor i jul, till det svart vita:) Underbara bilder som alltid fina du<3

  4. Vilka härliga favoriter!

    Mina julfavoriter är rumsgranen i en vacker plåtkruka alternativt i en lite sliten gammal lerkruka, hyacinterna (allra helst innan de har slagit ut) och de stora vita stjärnorna i fönstren.

    Ha en fin onsdag!

Comments are closed.

LOADING..