Morgonljus vid ”nytt” matbord

 

Morgonljuset är fortfarande det bästa även om skuggorna är mörkare. Jag hade stora planer för morgonen men fastnade med min kopp thé vid det nygamla bordet som fått flytta i helgen. Superellipsen från Bruno Mathsson som vi köpte begagnat i början på 90-talet och då var skivan i masurbjörk. Mamma och pappa har tagit hand om det sen vi flyttade från förra huset men nu längtade det hem. Och vi trivs ganska bra ihop, igen.

Kram.

 1. Emma skriver:

  Hvor kan jeg købe stolene? Link? Pris? :))) Meget flotte billeder! :)

 2. Josefin skriver:

  Du tar så fantastiskt vackra bilder!!! Vad har du för kamera?

 3. Petra skriver:

  Vart är muggen ifrån??

 4. Where can I get this great string lights? Thanks!

  1. from house doctor :)

 5. Nilla skriver:

  Tack för ett inspirerande blogg!! Vi har också ett ellipsbord, köpt 1992 med en tråkig skiva!! Har du köpt ny skiva eller fixat till den gamla? Isf hur?

  1. vi lämnade in skivan till en möbelsnickare som la på en tunn mdf (?) skiva ovanpå den skadade masurbjörken. sen sprutmålade han och vips fick vi ett nytt bord. undersidan är dock fortfarande i masurbjörk men det syns ju inte :)

Comments are closed.

LOADING..