Projekt runda matbordet

Godmorgon gråa lördag. Jag har (som vanligt) redan varit uppe i flera timmar och nu väntar jag bara på att färgaffären ska öppna. Det är nämligen projekt runt matmord som står på schemat idag. Jodå, bordet är redan ommålat en gång, svart. Men det blev inte alls som jag tänkt mig och eftersom bordet från början var målat med en oljefärg så får jag snällt använda färgborttagning (luktar vansinnigt starkt) och skrapa bort allt innan jag kan börja om på nytt. Och sen blir det vattenbaserat. Japp, det är inte bara suck, det är dubbelsuck på den. Jag försöker dock att föreställa mig det färdiga resultatet som nu är tänkt ljust ljust grå, eller vitt. Matt. Matt. Inte svart flygelblankt som det är just nu. So here we go. 

Kram och fin lördag.

 1. Emilia skriver:

  var har du hittat de underbara krukorna? är de loppisfynd eller? har sett dom på så många av dina bilder här och på instagram så nu måste jag bara fråga :) dina bilder inspirerar verkligen!! tack!

 2. Har nyligen målat med Annie Sloans Chalk Paint som är en färg som är speciellt bra för att måla på snickerier (dörrar, fönster etc) och möbler som man vill ska se så sär gamla och fina ut. Inte blankt, matt matt, och dessutom kan man vaxa för att få en hållbar yta , effektmåla osv.
  Behövs dessutom inget förarbeta alls utan bara att öpnna burken och börja måla!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

 3. Louise skriver:

  Matmord…jag bara log…en viss symbolik när det gäller att starta om igen..lycka till..ser fram emot att se resultatet ;-)

 4. Vackra bilder, lycka till med färgborttagningen, vet hur illa det kan lukta (och hur snurrig man kan bli..)

  kram /iris

Comments are closed.

LOADING..