Lakritskola

 

 

 

 

 

Jag älskar lakrits. Framförallt turkisk peppar. Redan förra året tänkte jag ge mig på att göra lakritskola med just turkisk peppar men det blev aldrig av. Nu har jag iallafall kommit till skott och även om jag hade tänkt mig mer åt fudgehållet så blev den riktigt god. Jag kokade smeten lite för länge eftersom jag inte hade någon termometer. Det passade ju i och för sig ganska bra, för nu kunde jag ju slå in dem i papper. Och för att twista till det lite skrev jag ut små ord och figurer och klistrade på. Pyssel när det är som bäst :)

Kram.

 1. Henrik skriver:

  Spara du några? ;) /H

  1. absolut :)

 2. Smarrigt! :) O det fina typsnittet också! ;)
  Brukar köpa lakritskolor här hemma från Pärlans, dom är otroligt goda! Kanske ska prova att fixa ihop några själv till jul.

  Ha en fin kväll, kram!

  1. Ja, vad är det för fint typsnitt på etiketterna? Trodde först Bombshell Pro, men det stämmer inte riktigt överens… :-) Lust att dela med dig av vad det heter?

   1. Hittade det nu, så glöm det :-) Samma designer som Bombshell, så jag var inte helt ute och cyklade…

    1. Hej! Såg först nu :) Bra att du hittade! :)

 3. Nog den snyggaste presentationen av hemgjord kola som jag har sett någonsin. Magiskt fina bilder!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  1. men tack! så himla glad jag blir!

   kram.

 4. Precis denna kolan har jag med gjort i dag. Blev så himla god tycker jag! Tänker doppa den i choklad med och på med lite flingsalt, mums….

  1. ja!
   men då jag har väldigt svårt för mörk choklad så hoppade
   jag den biten ;) mycket godare med bara lakritssmak!

 5. Hi Anna, do you mind posting the recipe in English as well? The pictures look awesome <3 Best wishes from Germany, Jaisha

Comments are closed.

LOADING..