Kakbak

För ovanlighetens skull kommer här bilder med lite färg, och som visar resultatet av kakbaket. Lite mallig är jag allt för jag lyckades med drömmarna för första gången ever. Förutom drömmar blev det schackrutor, kolasnittar och favoriten hallongrottor. Nu lär vi inte lida brist på kakor i jul iallafall. Kvar på att-göra-listan är en omgång lakritskola till. Sen får det faktiskt vara bra. ;)

Kramar.

 

 1. Så mycket gott du bakat!
  Saffransbiscotti är nog min favorit :)
  En riktigt GOD JUL vill jag önska dig!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

 2. Fia Å skriver:

  Har nu gjort två satser av din lakritskola. Den första blev inte så bra, stelnade aldrig vet inte om det berodde på att jag använde laktosfria produker? Men nr blev i alla fall bra :)
  Kram och ha en fortsatt bra kväll och god jul!
  / Fia

 3. En vacker julros! Lakritskola är jag sugen på :-)

  ♥ Ha en skön helg! God Jul önskar Nilla. ♥

Comments are closed.

LOADING..