En almanacka av mina Instagrambilder

 

 

Först vill jag börja med att ge er alla en stor varm cyberkram för fina ord i mitt förra inlägg. Tack så mycket!

Jag har pysslat med ett litet projekt de senaste dagarna, (därav frånvaron här inne,) nämligen att tillverka en almanacka med några utvalda bilder från mitt Instagram (@heltenkelt). Och jag blev riktigt nöjd. Förra året printade jag ju ut Instagrambilder och gjorde en gran :) Det blir en särskilt känsla i telefonbildern, inte perfekt och lite suddigt och grynigt. Men det är ju det som gör det tycker jag. Om intresset finns kanske jag säljer några stycken, men jag tänker i alla fall lotta ut ett ex antingen här eller inne på Instagram. Mer om det senare.

Kramar.

 

 

 1. Linda skriver:

  Jättefint & inspirerande! Undrar vart kudde med text finns att få tag på? Gott nytt År!
  Linda

 2. Kære Anna-Malin
  Jeg vil bare lige et hurtigt smut ind og ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår. Håber på at 2014 bliver et fantastisk år for dig.
  Jeg har fulgt din blog i flere år og bliver altid SÅ INSPIRERET af dine flotte, flotte billeder. Du ER altså en helt kunstner!!!!!!!!
  Kram Jeanette

 3. Malin skriver:

  Har följt din blogg en längre tid och har förstått att du säkert haft fokus på mycket annat i livet. Trots det känner jag att du gett mig inspiration. Det finns något fint i det melankoliska. Jag önskar självklart få köpa en almanacka av dig om du bestämmer dig för att printa upp några ex.

 4. Vilka fina bilder, perfekt som kalender. Om du säljer köper jag gärna en! Skulle sitta fint i min studentetta, toppen för det nya året.

 5. Så himla fina bilder (fast det vet jag ju att du tar!). Och kul idé att göra en kalender av dem, också! Jag följer förstås med till din nya blogg, ser fram emot att träffa dig där!
  Kram

Comments are closed.

LOADING..