Färga bäddset Linblomma i linne i sommarens skira rosa toner

linblomma ikea bäddset linne färga textil hemmafix diy

Sedan det här inlägget skrevs har Hemmafixbloggen flyttat till WWW.HEMMAFIXBLOGGEN.SE  Följ med dit vetja!

Blått och rosa ska ju vara årets trendfärger enligt experterna och jag gillar verkligen de ljusare tonerna av dessa två färger. Och dessutom är jag väldigt förtjust i bäddset i linne även om många set lätt skenar i pris. Men ett bäddset i linne som är prisvärt är Ikeas Linblomma, som finns i vitt och beige.

Så hur kommer det sig att bäddsetet på bilden är vackert rosa? Jo, de har färgat in bäddsetet. Och för att få den ljusa skira sommarlooken har de spätt ut infärgningen med extra mycket vatten och tillsatt en annan kulör. HÄR hittar du instruktionerna och fler superfina bilder.

Sugen på fler Ikea hacks?

1. 6 Ikea hacks som jag gjort själv och som du också fixar på en helg.
2. 12 Ikea hacks på en begränsad budget.
3. Pimpa Ikeapallen med designtyg från Svenskt tenn.

Foto: Ikea Livet hemma, Sara Danielsson

  1. Älskar Ikea-hacks! Superfin rosa färg 🙂 Skulle vilja testa att få ljust-grått

Comments are closed.

LOADING..