Förvara i skokartonger

Förvaringslådor av skokartonger.
Jag har glömt att visa er mitt hemmafix i Metro från förra veckan. Nämligen skokartonger som jag har gjort om till snygga förvaringslådor.

Och här måste jag berätta om ett lustigt sammanträffande. Samtidigt som jag satt med penseln i högsta hugg och målade skokartonger så satt även min bloggkollega Helena Nord och gjorde exakt samma sak. Nästan samma färg på lådorna och samma idé med läderband som handtag. Ibland märks det att vi är många hemmafixare som hämtar inspiration på samma ställen och handlar i samma hobbybutiker.

Monica Karlstein hemmafix Metro Förvaring
Hur som helst så är här resultatet av mitt insamlande av skokartonger. Allt du behöver är färg, roller, läderrem och dubbelnitar av mässing och en borrmaskin eller en syl.

Mer hallinredning, förvaring och inspiration för din hall

  1. 21 smarta och snygga sätt att fräscha upp din hyresrätt
  2. Fixa förvaringslådorna med färg – smart förvaring till hall och badrum
  3. Gör din egen hängande hallförvaring
  4. Rostig kratta blir till annorlunda klädhängare
  1. Palle skriver:

    Bra tips som både får bort gamla kartonger och skapar förvaring åt diverse saker.
    Och snyggt blev det ju också – win-win.

Comments are closed.

LOADING..