Snyggt uppåt väggarna

skanstorget_gron_hall_square
Den här inredningsdetaljen ser nästan ut som en stege, men är egentligen en variant av en anslagstavla – gjord av kopparrör och antingen två vajrar, svarta snören eller läderremmar. Jag vet inte riktigt men oavsett så är den supersnygg!

Den här hängande detaljen för upphängning av väggdekoration är nästan som en dekoration i sig. Snygg utan att man behöver hänga upp något på den alls. Men det är ju så klart meningen att man ska göra.

Bilden är lånad från en bostadsannons från Alvhem. Och just den här hängande ”anslagstavlan” har säkert någon köpt men att göra en snarlik själv borde vara ganska lätt. Se den här som inspiration.

Allt jag tror att du behöver är ett par kopparrör, borrmaskin för att göra hål i rörens kortsidor och tråd som kopparrören hängs i och tråd att trä tajt genom rören som du kan trä in papper mellan tråden och rören. Sedan kan du också använda s-krokar och hänga på rören så kan du dessutom hänga upp kläder eller andra prylar.

Mer diy och hemmafix med koppar

  1. Bygg din snyggaste klädförvaring av koppar.
  2. Fixa cool hylla av kopparrör.
  3. Böjbara ljusstaken av mjuk koppar/glödgat koppar.
  4. Fixa eleganta värmeljusstakarna av kopparrör.
  5. Sju snygga DIY projekt med koppar.

Foto: Alvhem.

LOADING..