Fint till bords

monica-karlstein-hemmafix-juldukning-bordsdekoration
Bara någon dag kvar till jul och du har säkert fullt upp med att hinna klart med förberedelserna. Här visar jag en av sex små tips på hur julbordet – eller varför inte nyårsdukningen om du byter färg – blir något alldeles extra med några få enkla och snabba pyssel. Gör det lätt för dig så att du får tid över till nära och kära.

Gör i ordning ett vackert stilleben som du ställer mitt på julbordet. Det behöver inte vara svårare än så här. Några kvistar granris kanske du kan sno från granen du förmodligen redan har plockat in, utan att det syns. Köp hem några granatäpplen som du sprejmålar med guldfärg och dekorera fatet med lite granris, guldäpplen och ett gäng tranbär. Den här dekorationen blir lika fin i nyårsdukningen men då kan det bli snyggt om du byter färg på duken till vitt eller mörkblått.

Vill du kika på de övriga sex inspirerande juliga bordsdekorationerna så hittar du dem här.

Foto: JM Inspiration/Angelica Söderberg. 

LOADING..