God jul!

bild

I morgon är den stora dagen som hela december egentligen handlar om. Förhoppningsvis är du snart klar med alla förberedelser. Har du glömt att fixa presenten till morgondagens värd? Lugn!

Här tipsar jag om hur du fixar en snygg och uppskattad present att ta med dig – av ingredienser du har hemma i skafferiet. Och kom ihåg att en så här enkel present är minst lika fin som en du kan handla ute i stressiga julhandeln. Det är tanken som räknas – inte prislappen.

Det här är en Cookies in a jar, eller kakor på burk som man nog säger på svenska. Jag har lagt i alla torra ingredienser i rätt mängder och packat varje lager hårt så att det blir tydliga skikt. Allt mottagaren behöver göra är att tillsätta de våta ingredienserna efter instruktionerna som jag bifogar på en liten lapp.

Supersmarriga chokladbrownies – min favorit! Receptet? Det hittar du här.

Och med det här inlägget vill jag passa på att önska er alla en superhärlig julledighet. Ta hand om varandra och kom ihåg att julen inte handlar om dyra presenter och mat utan om kärlek och sällskap.

Foto: JM Inspiration/Angelica Söderberg. 

LOADING..