Tack för mig. Nu flyttar jag hem!

Kära läsare! Det är dags för mig att ta ett stort steg vidare i bloggvärlden. Jag kliver vidare till en helt ny blogg – nämligen min egna; helenalyth.se

banner_nya_bloggen

Efter 4 år och 3 månader, eller hela 1663 inlägg, så är det dags att lämna trygga boet här hos Bonnier och våga testa mina vingar på egen blogg.

Så om ni vill skulle jag blir SÅ GLAD om ni nu byter adress till mig och jag välkomnar er hem till mig på riktigt: hos helenalyth.se Och så finns jag på Facebook och Instagram som vanligt där inga förändringar sker.

2 år hos amelia.se lärde mig så mycket. Lärde mig att blogga på riktigt, hur sociala medier faktiskt fungerar. Hur det är att dagligen skapa, skriva, fota och göra inlägg – få det till att bli en naturlig del av min dag. Träffade så många fantastiska människor och min professionella värld växte till en helt ny nivå.

Började forma mig och min blogg vilket passade skonhem.com så när frågan om att flytta inhouse hit var det inte ett svårt beslut.

De 2 åren här på skonhem.com har varit bland de mest spännande i mitt liv. Jag och bloggen växte i samma takt så pass att jag vågade säga upp mig från min trygga, välbetalda fasta anställning för 1 år sedan. Inte ångrat det en sekund.

Nu har jag varit egenföretagare i 1 år och med dessa nya kunskaper och erfarenheter i ryggen och med tron på framtiden så slänger jag mig ut ännu en gång. Det kommer nu bli en läskig tid där jag hoppas att ni som följt mig här vill flytta med mig. Och från att ha haft en fungerande säljavdelning och månadsersättning här så är jag nu helt ansvarig för min egna blogg och den verksamheten. Om jag jobbat hårt tidigare så är det nog ingenting mot vad som komma skall!!! Bloggen kommer fyllas med ännu mer inspiration. Jag kallar det för inspiration galore – dvs inspiration i överflöd.

Men inte helt ensam är jag inte. Tillsammans med mina fina bloggkollegor och vänner Husligheter, Hemmafix & Atmycasa startar jag ett nätverk och är så pepp på att se vad vi kan skapa tillsammans.

Så, varmt välkomna hem till mig!

avsandare

  1. Så klart jag följer dig på den nya adressen, fattas bara annat!

Comments are closed.

LOADING..

Rullgardinskollektion designad av Emma von Brömssen

Rullgardiner – inget jag tidigare riktigt tänk på som någon snygg detalj i mitt hem. En nödvändig, enfärgad som håller ljuset bort – det är väl det jag tänkt när det gäller rullgardiner, typ.

Fick in pressinbjudan till lanseringen av Sandatex nya rullgardinskollektion i ett samarbete med Emma von Brömsen. Eventet var i Göteborg vilket vanligtvis brukar betyda att jag tyvärr inte kan. Denna gång var det så svårt att säga nej och inse att jag inte skulle hinna för inbjudan var så lockande. Vilket samarbete! Så vackert, så rätt.

sandatex_emma_von_bromsen

Hur som helst. Av inbjudan förstod jag att Emmas vackra penselteknik och kärlek till fåglar skulle få plats. Och pressbilderna som nu skickades bekräftade min gissning.

sovrum_guineafowl_bla_0251-809x1024

sovrum_guineafowl_bla_narbild_0021-767x1024

Helt ljuvliga gardiner och mönster.

kok_wisteria_svart_narbild_0091-757x1024

Jag får en skandinavien möter japan-känsla. Håller du med?

badrum_beech_bla_0371-767x1024-1

emma_stilleben_2_0171-1024x729

Härligt att få se bilder som visar arbetets gång.

emma_stilleben_1_0091-731x1024

Så vackert och bilderna ger hopp om ljusare tider.

avsandare

LOADING..

Nya soffor från Ire – Como och Hanna

Snart är det möbelmässan här i Stockholm och mailboxen samt brevlådan fullkomligt svämmar över med pressnyheter och information om montervisningar men redan nu sker det visningar runt om inne i stan. Som igår visade Ire upp två nyheter: sofforna Como, designad av Mattias Stenberg och Hanna designad av Emma Olbers.

ire_como_soffa

Idéen om en bulligare soffa föddes på en resa vid Comosjön i Italien. Skulle säga att detta är just en kombination av det skandinaviska strama och det lite mer generösa italienska.

ire_como_som

Den vackra sömmen är ett tillval för den som så önskar. Utan extra kostnad så bonus alltså 🙂

como_ire

Modulsoffor kommer vi nog se mer och mer av om jag skulle våga ge mig på en gissning. Då vi inte har TVn som centrum i vardagsrummet på samma sätt längre behöver vi inte en helt linjär soffa. Vi kan sitta lite hur som nu, ansiktena kan riktas inåt rummet om vi tittar på läsplattor istället för en vägghängd TV. Jag är just nu i startblocken för att just hitta den perfekta modulsoffan till vårt vardagsrum. Kanske en Como…?

ire_hanna_soffa

Soffan Hanna är en storasyster till fåtöljen Hanna som skapades för två år sedan. En motsats/komplettering till Como kan tyckas. Raka linjer med synlig stomme.

Soffan har ett generöst sittdjup så soffan kan extrajobba som en extrasäng. Bra där!

Och ser ni? Rosa och gult…!

ire_hanna_olbers

Så gudomligt vacker och luftig. Får en somrig känsla fast det var iskallt utanför fönstret. Underbart!

Och här ser vi då årets första magnoliakvist. Lär bli många fler då det är stylisternas växtfavvis så här års…

Ire är ett svenskt företag med produktion i Sverige och vd Dick Thunell presenterade mycket av sitt miljö- och hållbarhetstänk. Bland annat tyger av återvunnen ull, stoppning av återvunnen polyten. Och så klart att det är produkter av god kvalitet som ska hålla årtionde efter årtionde vilket är det bästa för miljön; inget slit å släng.

ire_grand_relations

Emma Olbers, Mattias Stenberg och Stockholms mest genomtrevlige PR-man Hans Hjelmquist.

Eventet var förlagt i caféet och fenomenet Pom & Floras lägenhet. God frukost med stans frasigaste croissant.

pom_flora_frukost

På väg ut i kylan fick vi pressmaterial samt en kudde. Det var intressant att se vilken färg på kudde som snabbast gick åt. Föga förvånande försvann de rosa kuddarna snabbare än smör i solsken.

ire_grand_relations_kudde

Jag gick på min klassiska linje och valde en blå. Tänker hållbart – jag vet vad som kommer användas flitigt och länge!

avsandare

LOADING..