Då var det odlat

Nu har vi satt frön till mangold, brysselkål och dill. Ska erkänna att jag inte är den med de grönaste fingertopparna, inte ens svagt ljusgröna, så jag ser detta som ett spännande projekt. Men, jag hoppas innerligt att vi får mangold. Godare grönsak går knappt att finna. Hur som helst var det kul att odla med barnen. Får parallelleodla lite krasse på diskbänken för det är jag minsann en baddare på.

Nåt som jag hört på så många håll är att jordärtskocka ska vara en sådan där sak att odla som det mer eller mindre inte går att misslyckas med så det ska vi också sätta i jorden här. Lovar hålla er uppdaterade oavsett vilket håll det bär.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

 1. Mian skriver:

  Dill! Det är sommar det! : ) Nypotatis… åh… : )

  1. Håller tummarna att dillen tar sig. Gått bet tidigare år. Verkar var en knepig rackare det där.
   Hoppas på sommar och dilldoftande färskpotatis jag med!! SNART!!

   KRAM

Comments are closed.

LOADING..