Julen 2015 fortsätter i mässing enligt Indiska, Lagerhaus och Ellos

Ja, jag vet, det är långt kvar till jul men så här är det; pressutskicken med de vackraste, juligaste bilderna trillar in och suktar. Måste ju såklart visa upp och berätta vad jag tycker.

Har ju varit i jultankar ett tag och börjat fila på ett mentalt moodboard. Förra året såg mitt moodboard för julen 2014 ut så HÄR. Grönt, mässing, svart och vitt. Det var då och nu är nu. Måste göra en förändring. Fast nu ser jag nya, vackra pressbilder och inser att det är just precis så som julen 2015 verkar bli. Är jag så trendig att jag låg ett år före eller har de inspirerats av mig? Troligen det förra fast med viss ödmjukhet inblandad 😉

 

Den här vackra mässingsljusstaken nedan är från Indiska. Med fyra ljus känns den såklart lämpad som adventsljusstake men inget måste. Rätt neutral i formen och kan funka långt in på våren tycker jag. Det är en enorm fördel. Lägg små röda vinteräpplen på fatet och det blir jul. Lägg dit vackra glaskulor till våren och du får en helt annan ljusstake.

Ljusstaken är designad av NOTE Design Studio och de vill kombinera den skandinaviska designen med det indiska. Och det gör de med den äran. Den här ljustaken kommer nog trilla ut från hyllorna snabbare än en 5 åring kan öppna sin första julklapp. Så var beredda, kommer till utvalda butiker och online från vecka 47.

Pressbild Indiska 

___________________________

Lagerhaus är en av mina favoritbutiker. Deras nya pressbilder andas verkligen jul men med få saker tillagda. Väldigt trivsam styling och helt i min smak. Basen är väldigt neutral och klassisk. Det är egentligen inte några tydliga julprodukter utan det är vad du adderar; grangrenar, röda äpplen och sidenband, som gör det juligt. Så – ett budget tips att ta med sig: Köp ingenting utan gå ut i naturen och plocka in dessa juliga attribut till ditt vardagsporslin. Förlåt Lagerhaus…

Jättefin adventsljusstake. Fyll lådan med något icke brännbart och du får en egen, unik ljusstake.

Så otroligt fina julgrandsprydnader i papper. Modernt och klassiskt samtidigt.

Pressbilder Lagerhaus

___________________________

Ellos har också börjat visa ljuvliga bilder för den kommande julen. Den här mässingsljusstaken nedan har även den den fördelen att den kan användas längre än bara över jul. Ellos julsortiment finna att köpa online från vecka 42.

Observera de söta julgranskulorna med vita porslinsfigurer. Hur söta?

Här ser vi återigen en styling som inte är klassisk rödjulig men ändå så passande. Precis så här vill jag ha det. Ännu fler porslinsfigurer. Djuriskt fint 🙂

En enkel gren och stylingen är klar. Snabbt, enkelt och effektivt.

Pressbilder Ellos

Nu ska jag ta tag i mitt moodboard för julen 2015. Inte helt säker på att det blir en favorit i repris från förra året. Men nåt liknande i alla fall. Kanske blått istället för grönt. Får se och återkommer.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

LOADING..