Nytt i vårt funkisbadrum

Jag får mejl om vårt badrum lite då och då. Så himla kul att få snacka funkis och badrum. Roligt att få kontakt med läsare som också bor i och gillar funkis.

Lite har hänt och adderats sedan sist så här kommer några bilder.

Jag gillar gamla bruna medicinflaskor. Har tre riktigt gamla som jag fått av föräldrahemmet där de funnits under hela min uppväxt. När jag såg badserien från Terrible twins var jag inte sen att köpa på mig två till badet. Passar in både i stil och doften.

Jag berättade nyss om hur jag gillar att inreda med saker som kanske är lite oväntat i vissa rum. Som då bokstöd till toalettpappersförvaring. Den har krukan nedan från Waldemarsudde är nog inte vanligt förekommande till tandborstar men den funkar ju så klart alldeles perfekt för just det.

Den krukan säljs bara på Waldemarsudde och är ruggigt klassisk. Dessa köpte jag för flera år sedan och använde då till kryddväxter i köket. Men nu får de nytt jobb i badrummet.

Här är en annan sak som inte kommer från badrumsaffären. Den gröna kroken hittade jag i en trädgårdsaffär.

Ibland kan jag nästan skämmas över hur ja kan bli så exalterad över att ha hittat en snygg pryl till hemmet. De här krokarna nedan till duschdraperiet köpte jag i New York i våras och är så där löjligt förtjust i. Inga jag sett i Sverige så det känns kul med något eget. Sen så är de makalöst bra att skjuta draperiet med, de små kulorna är perfekta för jobbet.

Fortsätter att addera mässing, terrakotta, växter och gröna detaljer för att mjuka upp badrummet.

Ja, det var en liten glimt från vårt funkisbadrum. Mer hittar du HÄR och HÄR.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

 1. åsa skriver:

  åh! vart kommer konsolen till glashyllan under spegeln ifrån. Har letar sådanna i en evighet utan att hitta!

  Tack!

  1. Hej Åsa! Visst är de fina! Föll som en fura när jag var i Berlin och i butiken Manufactum. Så de är köpta där men de har även en sida så du kanske kan hitta dem där? http://www.manufactum.com

   Lycka till!
   Kram

 2. Hej
  Jag älskar hyllan ovan, som du har bl.a. En vattenkanna på. Vart är den ifrån?
  Jag skrev t dig på instagram men där blev det en miss gällande vilken hylla jag menade ?

 3. Frida skriver:

  Jättefint badrum! Vad är det för kakel?

 4. Boel skriver:

  Hej! Underbart badrum!
  Golvet, är det 10*10 el 15*15?
  Vi ska ha drygt 10 kvm på golvet och min man är orolig för att det blir för plottrigt med det lilla.
  Hur stort är ert badrumsgolv?
  Med vänlig hälsning,
  Boel

 5. Johanna skriver:

  Supersnyggt badrum med roliga detaljer.
  Jag har likadana krokar till duschdraperiet, dock svenska. Tror de är väldigt vanliga även här hemma. Om jag kommer ihåg rätt fick jag med dem när jag köpte draperiet för 3,5 år sen och jag ser dem lite här och var. Håller med, de är grymma!

Comments are closed.

LOADING..