Får jag säga att jag längtat efter vardagen?

I dag är första dagen för året, för terminen, då alla familjemedlemmar är på sina respektive platser. Jobb, skola och förskola. Och jag är på mitt nya jobb, min första jobbdag – här hemma. Som jag längtat efter just denna dagen. Då jag äntligen kan rulla upp ärmarna och tok-köra.

I jullåten ”It’s beginning to look like christmas” finns det en textrad som aldrig tidigare stämt så bra: ”And mom and dad can hardly wait for school to start again.” Känns lite elakt på något sätt; att jag vill vara utan min älskade familj, men det är ju för att kunna vara på jobbet – fast hemma. Om allting går som jag önskar så kommer jag hyra plats nånstans för jag vill ha den där känslan av att ”gå till jobbet”.

Idag ska jag förbereda för en massa möten som är inbokade, försöka få till fler möten, redigera bilder, styra upp alla papper, kolla avtal, ringa och avsluta vissa saker och starta upp andra. Listan är galet lång men jag älskar det!

För detta behövs en riktig grovarbetarfrulle. Lämnat på skola och förskola och nu är det jag och min gröt!
Hoppas ni får en härlig fredag!

Och just det… helt ensam är jag ju inte! Två katter har jag ju här.

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

 

 1. Anna skriver:

  Lycka till! Kommer gå superbra! Kan ju finnas ngn som behöver promenera före eller efter jour om du behöver luft till projekten.. Kram! Anna

 2. Sofie skriver:

  Grattis till nytt jobb Helena, läser din blogg med stor behållning. Är inte alls särskilt pysslig mer än möjligen några smällkarameller pysslade tillsammans m 4 årige sonen. Skapar mer gemenskap än pryder vårt hem, vilket räcker förstås

 3. Rima skriver:

  Lycka till på första dagen på ditt nya liv

 4. Nike skriver:

  Tycker det är så roligt att läsa dina vardagsinlägg. Är så nyfiken på hur ni frilansare har det 🙂

 5. Magda skriver:

  Spännande!!! Hoppas du får mycke gjort. Börjar själv jobba på måndag efter 15 månaders föräldraledighet.

Comments are closed.

LOADING..