Idag är det 6 år sedan vi sa ja på Berns

Tiden går fort när man ha roligt. Att det har gått hela sex år sedan vi gifte oss känns overkligt. Swoosh och där gick tiden, åren.

Lördagen den den 30 januari 2010, en iskall och rekordsnöig vinterdag, gifte jag mig med världens finaste, bästa, härligaste karl under takkronorna på Berns.

En dag jag aldrig någonsin kommer glömma. En dag jag har liggandes nära i hjärtat hela tiden.

Här kommer ett gäng egocentriska bilder från dagen.

En av höjdpunkterna var vår utgångsmusik. Vi ville göra något annorlunda, ha något som släppte lite på allvaret och sätta igång festen. Musikvalet föll på denna nedan. Som för att visa att klarade det, vi vann!! Behöver jag säga att det blev en succé?

[youtubeplay id=”m14f3ApSEQA” size=”medium”]

 

Vi ville ha ett vinterbröllop, ett bröllop inne i stan, inte i kyrka men med präst i en lokal som var vi och med alla vi älskar. Fokus på bra mat och en grym dj och fest. Allt lyckades vi skapa och alla vänner, gäster, gjorde kvällen oförglömlig.

Och vad ska vi då göra för att fira denna 6-åriga bröllopsdag? Jag ska gå ut med mina andra fyra män i mitt liv – pappa och mina tre äldre brorsor för att fira pappas 80-årsdag. Middag och jazzkonsert står på schemat. Firandet skjuts på framtiden nån vecka. Fast fira, det gör vi lite varje dag på nåt sätt ändå.

Alla bilder av vår bröllopsfotograf Carl Bengtsson.

LOADING..