Hurra! Kontrakt påskrivet och drömjobbet börjar

Här har ni världens gladaste brutta norr om Turning Torso! Jag har idag skrivit på med Adlibris och ska bli deras content manager. Vilket på svenska betyder skapa och fotografera innehåll utifrån deras sortiment.

Jag har arbetat de senaste 13 åren nästan uteslutande med marknadsföring av varumärken som funnits i dagligvaruhandeln så jag kan handel rätt bra. Rätt bra på att plåta ändå skulle jag säga och så pyssla är ju min passion så detta uppdrag var liksom som gjort för mig. Ibland är man på rätt plats vid rätt tidpunkt när chanser dyker upp.

Jag kan nog inte med ord beskriva hur glad jag är. Detta är helt klart mitt drömuppdrag!

Klev in genom porten på Albert Bonniers förlag där Adlibris också huserar. Mäktigt bara detta. (Att sedan sitta soffan bakom Per Moberg som hade ett möte gjorde det hela inte så lite mindre häftigt. Nyp mig i armen!) Klev ut med påskrivet papper, massa information och med en energi kraftigare än Barsebäck!

56

Tack alla som peppat mig och trott på min satsning som ensamföretagare. Era tummar som hållts verkar ha gett resultat.

KRAM!!!

 

 1. Grattis, grattis, grattis! Du kommer sätta guldkant på Adlibris:)

 2. Helena skriver:

  Jamen hurra vad roligt!!!!! Stort grattis till dig!!!! Men framför allt; grattis Adlibris till det mycket kloka valet av Content Manager. Är själv ett stort fan av Adlibris, väljer ALLTID dem när jag handlar böcker. Nu kommer de ju bli ÄNNU bättre, hurra! Lycka till kära Helena!

  1. Kära namne! Gulle dig, tack snälla för dina fina ord och din enorma peppning.
   Det ska bli så kul och jag är så galet tacksam över att jag får denna chans.

   Tack igen!!!
   KRAM!!!

 3. WOOOOW !!!!! Mäktigt….Stort,stort Grattis till dig och ett stort Lycka Till 🙂
  Kram,Monica i Rom

  1. Kära Monica! Tack och tack! Kommer bli superspännande.
   Allt gott!!!

   KRAM!

 4. Inger skriver:

  Stort GRATTIS, så glad jag blir för din skull.
  Ett kvitto på att du jobbat på bra med det du tagit dig för.
  Energi kraftigare än Barsebäck, haha.. bra!
  Megastort lycka till!

  1. Hej Inger. Och ett MEGAstort tack till dig. Ditt stöd har betytt mycket.

   Kram!

 5. åsa skriver:

  WOW…så underbart kul, varmt & stort GRATTIS 🙂

  1. Tack kära Åsa!
   Stora varma kramar tillbaka!

Comments are closed.

LOADING..