Vill du se mitt hem i ”Vem bor här?” Här är länken

Tack alla fina vänner för så många glada och snälla ord om programmet ”Vem bor här?” som sändes igår. Vill du se avsnittet så är länk till programmet HÄR.

vem bor här_2016

Jag har sagt det förut och säger det igen (sista gången, lovar): Detta var det roligaste jag varit med om. Så kul att få vara med i en tävling, i en tv-produktion och sen att jag fick 4 nya vänner – det är den största vinsten. Jag, Linus, Natasha, Bert och Maria har ofta kontakt och träffats efteråt. Snart ska vi ses igen, det är planerat. Bor ju inte så långt ifrån varann, det vet vi ju nu 😉 Fantastiska människor jag aldrig skulle ha träffat annars.

vem bor här_helena_2016

Inspelning i ett galet kallt september. Faktiskt då det var den unika röda helmånen – Blood Moon. Kommer aldrig glömma när den var alltså.

Hoppsar nu vidare för att fixa saker till renoveringen som sker på övervåningen hemma. Områden som inte syntes i programmet för de var inte klara. De kommer här på bloggen snart istället.

Kram på er och tack igen!

 

 

  1. Grattis! vad duktig du var! 🙂 tyckte det var en supersvår omgång, brukar ha bra koll. men den här gången.. hade det inte varit för dig så hade jag knappt kunnat någon!

    du var så duktigt och sprudlande! 🙂

  2. Sjukt roligt program och du var ju verkligen superbra !!
    Dessutom vann du ju också, så ett stort grattis dessutom 🙂
    En enorm inspiration och lite spännande för alla tittare,bra och annorlunda program,kul 🙂
    kram på dig,Monica i Rom

Comments are closed.

LOADING..