Inspirerande bloggfrukost med Öppethusligheter hos Hemnet

I morse tog jag t-banan till stan och det var första gången sedan i söndags jag lämnade hemmet. (Varför får jag återkomma till, men det var så underbart att trängas i t-banan då jag börjat bli lappsjuk) Bästa Maria Soxbo, min bloggkollega här på Sköna Hem, håller i inspirerande bloggfukostar under namnet ÖppetHusligheter och nu var det dags för vårens första.

bloggmingel_hemnet

På bild syns Isabelle, Marie, Monica, Helena, Åsa och Annette.

Platsen var hos Hemnet som håller hus ett stenkast från Stureplan. Medverkande var även långresta Alvhem från Göteborg som tidigare hette Alvhem Mäkleri men har nu breddat sig med butik och tjänster så nu heter det rätt å slätt Alvhem.

Som vanligt hade Maria och hennes kollega Emma skapat en fantastisk frukost – vacker för öga och gom.

bloggfrukost

Serverat på den fina kollektionen från samarbetet mellan Iittala och Issey Miyake.

Iittala_issey miyake

bloggfrukost_husligheter

Märks att Fru Soxbo är tedrickare… Så snyggt och proffsigt med tebuffé.

tekannor

Så klart ska mäklarnas hjärta – Hemnet, ha fantastiska lokaler på bästa adressen. Det här fönstret, den här balkongen!!!

alvhem_hemnet

Allt denna energi ihop med den inspirationsenergi föreläsarna gav gjorde mig så uppfylld av inspiration att jag skulle kunna utföra mästerverk när jag gick därifrån.

Hemnet-teamet höll en dragning om sin verksamhet och spännande projekt som snart kommer lanseras. Dessutom vann Hemnet igår Guldägget vilket är Oscarsgalan för reklam i Sverige. Bra jobbat!!!

hemnet

Alvhem höll en föreläsning om sin företagsfilosofi och vilken framgångssaga de skapat sig. De har revolutionerat mäklarbranschen och gjort Göteborg till ett Mecka för inredning. De har även, tillsammans med inredaren Sarah Widman och fotografen Cim Ek, skapat något som kallas Alvhemstilen. Att se deras arbete och utveckling gjorde att jag ville hem, flytta ut allt och börja om. Jag köper Alvhemstilen rakt av!

öppethusligheter_alvhelm

I publiken syns Elin, Emma, Emmy och Linda.

Tack till alla inblandade för en fantastisk start på dagen. Speciellt till dig Maria!

pion

Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet; facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

  1. Så kul att du kom, och tack för det fina inlägget!

Comments are closed.

LOADING..