Öppningsfest för Layered Atelier. Snyggt snyggelisnyggt!!!

Då var butikskonceptet Layered Atelier öppnat. Och vad som menas med butikskoncept verkar lite luddigt. Det är väl att det är en blandning av butik med unika designföremål och showroom.

Hur som helst, pressmaterialet föll ner som en bomb i veckan och alla inredningsintresserade tappade hakan, dreglade och såg över sin budget för mattinköp.

Igår var det öppningsevent. Alla stans snyggingar var där och kvällssolen lös som aldrig förr. I detta palats bredvid Medborgarplatsen har Leyered Atelier sin lokal. I tre rum utsmyckade med stuckaturer, öppna spisar och guld i mängd har det inretts väldigt smakfullt.

layered_atelier_öppningsfest_11

layered_atelier_öppningsfest_06

layered_atelier_öppningsfest_09

Att visa upp mattor när det kliver runt ett stort mingelsällskap är inte det lättaste. Smart att du ställa rullar längs väggen i ställ.

layered_atelier_öppningsfest_06

 

layered_atelier_öppningsfest_13

layered_atelier_öppningsfest_05

Hade härligt och glatt sällskap av Mari – Strenghielm/Lovelylife och Ulrika – Seventeendoors som är två helt makalöst imponerande bloggare. Tack snälla för skratt och prat!

Så cool golvlampa. Stora blad i mässing. Ett exempel på alla de unika designföremål som finns här utöver mattorna.

layered_atelier_öppningsfest_12

layered_atelier_öppningsfest_07

Den perfekta spegelväggen? Fasen att jag precis fyllt år – hade annars åkt upp på önskelistan!

layered_atelier_öppningsfest_08

Hur läcker är inte denna taklampa.

layered_atelier_öppningsfest_04

Så snyggt med denna dörrpost som blivit spegelvägg och hylla.

layered_atelier_öppningsfest_10

Tackade för mig och smet iväg. Ville hem till familjen och kolla Eurovision. Visst älskar jag mingel men hemmasoffan är bra go ibland ändå!

Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet;  facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

 1. Linda skriver:

  Jag tror det har blivit lite ”hovendroven” med bilderna på detta inlägg och inlägget innan 🙂 Bilderna passar inte till texterna, de har kastats om!

  Kram

  1. Hej Linda! Tack för din kommentar. Jag brukar faktiskt lägga texten över bilden då det är så man scrollar – uppifrån och ner. Jag vet att det inte är helt rätt och vanligt men för mig känns det så jag vill läsa, en text som handlar om nästa bild.
   Vad tycker du? Är det fel? Ska inte göra något om det upplevs förvirrande.
   Uppskattar verkligen kommentarer av detta slag 🙂

   KRAM!

Comments are closed.

LOADING..