Blommor i lila toner på altanen

Fick höra av en florist en gång att en bukett ska bestå av max och helst tre färger, grönt exkluderat, och det är ett tips som kan användas inom inredningen också tycker jag. Jag gillar att hålla ihop och hålla en tråd.

lila blommor

Nu så frångår jag dock denna regel å det grövsta då jag kör all in på lila till min lilla blomsterhörna av altanen.

blommor_våningsställ

Är så otroligt glad i den här blomsterställningen. Perfekt att ha i en hörna för att få upp planteringen i nivåer. Den är lite så där skönt shabby chic sliten dock efter flertalet år av väder och vind. Ska den målas? Får lite hicka av shabby chic… Är liksom inte riktigt jag. Fast jag gillar slitet. Ska vi säga att den har patina och sliten med hälsan i stället???

blommor_uteplats

Om jag nu håller endast en färg så har jag i alla fall spretat väldans vad det gäller krukor och fat. Man tager vad man haver, va?

lila_blomma

lavendel

Ljuvliga, doftande lavendel!

lavendel_lykta

Ha nu en fin tisdag!

avsändare

 

  1. Tack Helena för en finfin blogg! Kommer på mig själv att jag tokgillar i princip vartenda inlägg, såå mycket inspiration:)

    1. Men! Blir alldeles varm av din kommentar. TACK SNÄLLA!!! Du anar inte vad jag blir glad av att höra detta.

      Tusen tack, av hela mitt hjärta
      KRAM

Comments are closed.

LOADING..