Jag och 3 återvinningspyssel till jul ute nu i pressen

”Åh jag såg dig i tidningen nyss!”
”Va, vad har jag nu gjort? Ja just det, hade nästan glömt…” För några veckor sedan hade jag en fotografering med julpyssel här hemma. Det var i halloweentider och långt innan snöstormen så julkänslan var inte riktigt där men med härlig julmusik så kom vi igång.

helena_lyth_pyssel

julpyssel_tt-892x892

Stina Stjernkvist in action!

Nu ligger ett reportage skrivet av Maria Soxbo, TT, och fotograferat av Stina Stjernkvist ute i pressen med mina 3 tips om julpyssel med återvinning. GöteborgspostenÖstersundsposten finns online. Massa andra i pappersformat. Kolla in länkarna för fina bilder och beskrivningar. Här nedan finns mina ”gamla” bilder.

3 julpyssel med återvunnet material

Julgransprydnader av toarullar 

papperstrummor_03

HÄR kan du läsa hur du gör de små trummorna

 

Paketkalender av hushållspappersrullar och tapetprover

paketkalender_tapetprover_02

HÄR kan du läsa hur du gör paketkalendern

 

Ljuslykta av kemtvättgalgar 

julpyssel_ljuslykta_glage

HÄR kan du läsa hur du gör ljuslyktan

avsandare

 

LOADING..