Tack för mig. Nu flyttar jag hem!

Kära läsare! Det är dags för mig att ta ett stort steg vidare i bloggvärlden. Jag kliver vidare till en helt ny blogg – nämligen min egna; helenalyth.se

banner_nya_bloggen

Efter 4 år och 3 månader, eller hela 1663 inlägg, så är det dags att lämna trygga boet här hos Bonnier och våga testa mina vingar på egen blogg.

Så om ni vill skulle jag blir SÅ GLAD om ni nu byter adress till mig och jag välkomnar er hem till mig på riktigt: hos helenalyth.se Och så finns jag på Facebook och Instagram som vanligt där inga förändringar sker.

2 år hos amelia.se lärde mig så mycket. Lärde mig att blogga på riktigt, hur sociala medier faktiskt fungerar. Hur det är att dagligen skapa, skriva, fota och göra inlägg – få det till att bli en naturlig del av min dag. Träffade så många fantastiska människor och min professionella värld växte till en helt ny nivå.

Började forma mig och min blogg vilket passade skonhem.com så när frågan om att flytta inhouse hit var det inte ett svårt beslut.

De 2 åren här på skonhem.com har varit bland de mest spännande i mitt liv. Jag och bloggen växte i samma takt så pass att jag vågade säga upp mig från min trygga, välbetalda fasta anställning för 1 år sedan. Inte ångrat det en sekund.

Nu har jag varit egenföretagare i 1 år och med dessa nya kunskaper och erfarenheter i ryggen och med tron på framtiden så slänger jag mig ut ännu en gång. Det kommer nu bli en läskig tid där jag hoppas att ni som följt mig här vill flytta med mig. Och från att ha haft en fungerande säljavdelning och månadsersättning här så är jag nu helt ansvarig för min egna blogg och den verksamheten. Om jag jobbat hårt tidigare så är det nog ingenting mot vad som komma skall!!! Bloggen kommer fyllas med ännu mer inspiration. Jag kallar det för inspiration galore – dvs inspiration i överflöd.

Men inte helt ensam är jag inte. Tillsammans med mina fina bloggkollegor och vänner Husligheter, Hemmafix & Atmycasa startar jag ett nätverk och är så pepp på att se vad vi kan skapa tillsammans.

Så, varmt välkomna hem till mig!

avsandare

  1. Så klart jag följer dig på den nya adressen, fattas bara annat!

Comments are closed.

LOADING..